Forårs yogaworkshop og saunagus i et 

Lørdag d. 4 April kl. 9.45-13.15


Forkælelses yogaworkshop der giver dig forårsfornemmelser, styrke, energi og en afbalanceret krop og sind. Yogasessionen afsluttes af en liggende afspænding i form af yoga nidra. Herefter en detox & relax saunagus.

Workshoppen bygges op af en opvarmning, vinyasa flow, gennemgang af Vanda Scraravelli's principper , hvor vi arbejder udfra en smidig og sund rygrad. Yogadelen arbejder vi med kriyas og andre åndedrætsteknikker. Vi afrunder yoga sessionen  med dybe stræk og ro samt med en guidet liggende meditation i form af YogaNidra.

Herefter tændes der op i saunaen og du inviteres ind i sansernes verden med rene æteriske olier. Temaet for dagens saunagus er udrensning og forårsdufte.
Under vejs får vi kolde gys under bruseren, og afslutningsvis får alle en skål med økologisk hindbær scrub, og en nærende ansigtsolie.

Pris: 400  kr. inklusiv,  frisk juice, sunde snacks og bodyscrub og ansigtsolier.
Pris: 375 kr. for medlemmer af Ôrogsund Fitness.

Book en plads på:

Mobilepay erhverv: 50304 

Du er tilmeldt når jeg har modtaget betaling via mobilepay. I kommentaren skriv gerne “ Workshop & Event Dato”.  f.eks. “ Workshop  4/4" samt din emailadresse- så modtager du en bekræftelse med lidt praktisk info om eventen.

Afmelding skal ske senest 48 timer før eventen. Ved afmelding senere end 48 timer før, gives penge ikke retur, men du er velkommen til at finde en anden som der kan overtage din plads.