ChakraGus

Denne saunagus er sammensat af 3 sessioner, med æteriske olier der er nøje afstemt  til at åbne, stabilisere  og styrke kroppens chakras. De tre sessioner afsluttes med en guidet meditation i saunaen der efterlader kroppen og sindet med en dyb indre ro.

Jeg vil guide dig igennem kroppens syv Chakras/energihjul, og fortælle hvad de står for , hvordan de påvirker dig og hvordan de kan stabiliseres.

Imellem sessionerne er det tid til det kolde gys, under den kolde bruser.

Under saunagusen når kroppen udsættes for vekslende varme og kulde, øges iltoptagelsen. Huden som er vores største organ, åbner og trækker sig sammen, og det giver en smidigere og smukkere hud. De kolde gys giver også kroppen et hormon-kick, som sætter gang i forbrændingen og giver fornyet energi. 

Efter saunagusen får du en bodyscrub med himalaya salt, kokosolie, granolie og honning. Bodyscrub fjerner de døde hudceller, stimulerer huden til cellefornyelse og efterlader huden fornyet og silkeblød. 


 


 

Pris: 145 kr. for medlemmer i Ör&Sund, og 195 kr. for ikke medlemmer.

Prisen er inklusiv, sunde snacks, bodyscrub og nærende ansigtsolie.

Book en plads på:

50304

Du er tilmeldt når jeg har modtaget betaling via mobilepay. I kommentaren skriv gerne “ Saunagus & Event Dato”.  f.eks. “ Saunagus 7/11”.