Julegus med afstresning og velvære

Denne saunagus er sammensat af 3 sessioner, der har til formål at udrense kroppen og opnå en krop med velvære og balance. Gusen vil have juletema, og hjælpe dig til at afstresse totalt i den travle og hyggelige julemåned.

Jeg vil guide dig igennem først en session med fokus på udrensning, dernæst en meditativ, afstressende session med de bedste juledufte og afslutningsvis en immunforsvarboost session, hvor du får et immunforsvar i top og en afbalanceret krop og sind. 

Imellem sessionerne er det tid til det kolde gys, under den kolde udenførs bruser.

Når kroppen udsættes for vekslende varme og kulde, øges iltoptagelsen. Huden som er vores største organ, åbner og trækker sig sammen, og det giver en smidigere og smukkere hud. De kolde gys giver også kroppen et hormon-kick, som sætter gang i forbrændingen og giver fornyet energi. 

Efter saunagusen får du en bodyscrub med antioxidanter, som består af æble og gran, koldpresset rapsolie, himmalaya salt og 100%rene æteriske olier. Bodyscrub fjerner de døde hudceller, stimulerer huden til cellefornyelse og efterlader huden fornyet og silkeblød.

Saunagusen foregår i dejlige omgivelser hos Clinique Nostalgie i Snekkersten, Nørrevej 85b, 3070 Snekkersten. 

 


 

Pris: 250 kr. 

Prisen er inklusiv, sunde snacks, bodyscrub og nærende ansigtsolie.

Book en plads på: Mobilepay nr. 50304

Du er tilmeldt når jeg har modtaget betaling via mobilepay. I kommentaren skriv gerne “ Saunagus & Event Dato”.  f.eks. “ Saunagus 16/12"

Afmelding skal ske senest 24 timer før eventen. Ved afmelding senere end 24 timer før eventen gives penge ikke retur.