Når du kommer hos Yogaananda.dk i Örogsund fitness er sikkerhed og helbred utrolig vigtig, derfor følger jeg med i udviklingen og nye tiltag i forhold til Covid-19 som sundhedsstyrelsen udsteder. Jeg vil have fokus på hygiejne ligeledes afspritning regelmæssig ind imellem hver behandling. 

Jeg vil bede dig om at bære mundbind ved ankomst til Örogsund fitness og opholde dig i venteområdet ved behandler gangen i kælderen ned af trappen. 

Jeg vil gøre opmærksom på at hvis du er i risikogruppen, lider af en sygdom eller er ældre beder jeg dig vente med at booke. Jeg glæder mig til at se dig.

Muskelafspændende massage med Hot stone og aromaterapi

Nu kan jeg tilbyde hot stone massage med aromaterapi. Jeg blev uddannet Fysiurgisk og sportmassør på At Work skolen på Frederiksberg i 2017. Denne uddannelse har taget mig på en spændende rejse ind i spaverdenen, hvor jeg som spaterapeut har arbejdet forskellige steder gennem de sidste halvandet år. 
Jeg har en speciel forkærlighed for hot stone massage, idet jeg gennem en udstationering på 3 år i Malaysia jævnligt fik hot stone massage med stor virkning på min krop og mit sind. 
Ydermere har jeg gennem mit arbejde som saunagusmester tilegnet mig stor viden om de æteriske oliers virkning på krop og sind.
Hot massage er en gammel indiansk massageform, der har været brugt i årtusinder. De opvarmede sten masseres med rullende og blide bevægelser. Effekten heraf er dyb afspænding af musklerne, afslappethed i hele kroppen og et meditativt sind. Hot stone massage reducerer spændinger, letter muskelstivhed, samt øger kroppens blodcirkulation og stofskifte. 
Ved at kombinere en behandling med aromaterapi og hot stone massage kan der være yderligere forstærkende og helbredende resultater. De varme sten er  nemlig med til at udvide blodkarrene, hvilket fremmer blodgennemstrømningen i hele kroppen. Aromaterapi betyder egentlig duftterapi, men de æteriske olier virker på to måder gennem kapilærårerne og via duftesansen.

De æteriske olier vil under behandlingen stimulere, afspænde og opløfte krop og sind.
Ønsker du blot hot stone massage uden aromaterapi, benyttes her en økologisk mandelolie.

Ved hot stone massage med aromaterapi vil du opleve:
- Muskelafspænding
-Smertelindring
-Cirkulation og flow
-Mental afslapning

Så uanset om du leder efter en wellnessoplevelse eller muskellindring, er hot stone massage med aromaterapi en skøn luksus oplevelse.

Tiderne kan bookes mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag  9-15, i Örogsund Fitness, 3050 Humlebæk. Skulle du have lyst til massage på andre dage end dem der er tilgængelige, så kontakt mig endelig. Jeg har også mulighed for at give dig behandling i dit hjem, dog uden Hot Stone.

30 min. 350 kr.
60 min. 650 kr. 
90 min. 875  kr. 

Ønsker du en fysiurgisk  massage med eller uden aromaterapi er priserne følgende:

30 min 300 kr.
60 min. 600 kr.
90 min 800 kr. 

Fysiurgisk massage er en alsidig massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur. Fokus er på bevægeapparatet, dvs. at få muskler, sener og led til at fungere optimalt. En fysiurgisk massage kompenserer for de skadevirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og andre belastninger kan give. Nervesystemet aktiveres så blodcirkulation i muskler og væv stimuleres.
 
De positive virkninger ved fysiurgisk massage er:

-Spændte muskler løsnes og kroppen bliver afstresset
-Blodgennemstrømning i musklerne øges
-Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet
-Bevægelighed i muskler, sener og led øges
- En afbalanceret krop og et sind i balance.

 
Betaling sker via mobilepay til nr. 50304 eller kontant.

Afbestilling skal ske mindst 48 timer før behandling, sker dette ikke gives der ikke penge retur.

Skulle du have andre ønsker tilbyder jeg også fodmassage, hovedbundsmassage, ansigtsmassage mv.
Kontakt mig venligst på 42 56 46 12

Betal via mobilepay på 50304

Jeg glæder mig til at se dig.