Obs: Når du kommer hos Yogaananda.dk i Örogsund fitness er sikkerhed og helbred utrolig vigtig, derfor følger jeg med i udviklingen og nye tiltag i forhold til Covid-19 som sundhedsstyrelsen udsteder. Jeg vil have fokus på hygiejne ligeledes afspritning regelmæssig ind imellem hver behandling. 

Jeg vil bede dig om at bære mundbind ved ankomst til örogsund fitness og opholde dig i venteområdet i kælderen før din behandling. 

Jeg vil gøre opmærksom på at hvis du er i risikogruppen, lider af en sygdom eller er ældre beder jeg dig vente med at booke. Jeg glæder mig til at se dig.

Luksus velvære behandling med fuld bodyscrub og hot stone massage

Denne behandling starter med en fuld bodyscrub af hele kroppen. Bodyscrub består af en økologisk rørsukker, Himalaya salt, økologisk mandelolie og en æteriske olieblandning, der nænsomt sliber de døde hudceller, fugtiggører huden, frigører affaldstoffer og efterlader kroppen silkeblød.

Herefter iføres du i en badekåbe og tager et brusebad imens briksen gøres klar til en afstressende og muskelafspændende hot stone massage med varm olie med aromaterapi. Hot stone massage løsner op for muskelspændinger, og myoser og øger blodcirkulationen. Varmen fra lavestenene afhjælper spændinger og beroliger hele din krop og dit sind.
Ved at kombinere en behandling med aromaterapi og hot stone massage kan der være yderligere forstærkende og helbredende resultater. De varme sten er nemlig med til at udvide blodkarrene, hvilket fremmer blodgennemstrømningen i hele kroppen. Aromaterapi betyder egentlig duftterapi, men de æteriske olier virker på to måder gennem kapilærårerne og via duftesansen.


Behandlingen afsluttes med en afstressende hovedbunds massage.


Den 90 minutter lange behandling er ren balsam for krop og sind!


Pris: 1000 kr (normalpris 1250 kr.)


Behandlingen  kan bookes mandag, tirsdag, torsdag og fredag  9-15, i Örogsund Fitness, 3050 Humlebæk. Skulle du have lyst til massage på andre dage end dem der er tilgængelige, så kontakt mig endelig. Jeg har også mulighed for at give dig behandling i dit hjem, dog uden Hot Stone.


Betaling sker via mobilepay til nr. 50304 eller kontant.

Afbestilling skal ske mindst 48 timer før behandling, sker dette ikke gives der ikke penge retur.

Skulle du have andre ønsker tilbyder jeg også fodmassage, hovedbundsmassage, ansigtsmassage mv.
Kontakt mig venligst på 42 56 46 12

Betal via mobilepay på 50304

Jeg glæder mig til at se dig.