Detox nytårsgus med bobler

Denne saunagus er sammensat af 3 sessioner, der har til formål at udrense kroppen og opnå en krop med velvære og balance og vil være lidt særlig omkring nytårets komme.

Jeg vil guide dig igennem først en session med fokus på udrensning, dernæst en meditativ, afstressende session, og afslutningsvis en immunforsvarboost session, hvor du får et immunforsvar i top og en afbalanceret krop og sind. 

Imellem sessionerne er det tid til det kolde gys, under den kolde bruser.

Når kroppen udsættes for vekslende varme og kulde, øges iltoptagelsen. Huden som er vores største organ, åbner og trækker sig sammen, og det giver en smidigere og smukkere hud. De kolde gys giver også kroppen et hormon-kick, som sætter gang i forbrændingen og giver fornyet energi. 

Efter saunagusen får du en bodyscrub med antioxidanter, som består af hindbær, koldpresset rapsolie, himmalaya salt og 100%rene æteriske olier. Bodyscrub fjerner de døde hudceller, stimulerer huden til cellefornyelse og efterlader huden fornyet og silkeblød.

 


 

Pris: 195 kr. for medlemmer af Ör&sund.

Pris: 245 kr. for drop in.

Prisen er inklusiv "bobler", sunde snacks, bodyscrub og nærende ansigtsolie.

Book en plads på:

Mobilepay nr. 50304 

Du er tilmeldt når jeg har modtaget betaling via mobilepay. I kommentaren skriv gerne “ Saunagus & Event Dato”.  f.eks. “ Saunagus 30/12”. 

Afmelding skal ske senest 24 timer inden eventen. Ved afbud senere end 24 timer før eventen gives ingen penge retur