Saunagus er en aroma terapeutisk oplevelse, der giver fornyet energi, en smidig hud og ikke mindst renser kroppen for affaldsstoffer.  Kroppen tror den har feber og derfor aktiveres hele immunforsvaret. Dette gør at bakterier og vira bliver destrueret og transporteret væk.

De æteriske oliers helende egenskaber har været kendt og anvendt i tusindvis af år. Olierne har en positiv effekt på krop sind og optages både via luftvejene og direkte gennem huden.

Jeg er uddannet Saunagusmester i 2016 hos saunagus.dk i Frederiksberg svømmehal. Det er blevet til en rejse i oliernes univers, som bliver ved med at udvikle sig og forføre mig.

Jeg holder mig løbende opdateret via kurser, og har blandt andet deltaget i en Workshop om de æteriske olier ved Mette Sumo Lotus og Mette Fisher i Fredensborg, og har deltaget i Saunagusworkshop med Ong Lay Pang arrangeret af dm.wellness.dk i Nakskov.

 Under hver saunagus, udfører jeg som regel 3 sessioner af 10 min. varighed.

 Hver session består af en komposition af nøje udvalgte 100% rene æteriske olier. Begrebet komposition, forklares udfra sammensætningen af bundnoter, mellemnoter og topnoter.

Disse æteriske olier skal smelte sammen og danne balance og synergi. Synergi opnås når olierne forstærker hinandens virkning, og giver den mest effektfulde aromaterapi-saunagus.

 Jeg vil glæde mig til at guide alle gennem de æteriske oliers univers, så du kan forføres af duftenes magi og få boostet dit immunforsvar.