Yogaflow og gongbad i skønne örogsund

Søndag d. 27 december KL. 13.00 -15.30 


Kom godt ind i 2021 med denne selvkærlige event-
Vanda Scaravelli inspireret yogaworkshop kombineret med 60 minutters gongbad.

Workshoppen bygges op af en opvarmning, vinyasa flow baseret på Vanda Scaravelli's principper, dybere yinstillinger som afrundes med en liggende afspænding med gongbad.


Efter en energigivende og styrkende yogaworkshop går vi direkte over i afspænding liggende i sawasana, hvor du vil opleve lyden af gong, tibetanske syngeskåle, og andre instrumenter, der leder dig ind i  en dyb afspænding med smukke toner, som har en stor effekt på den dybe afspænding og meditation. Du vil her opleve en tilstand af tilstedeværelse, en afslappet krop og et afbalanceret sind.

Pris: 200  kr.

Pris for medlemmer af Örogsund fitness:
150 kr.

Book en plads på:

Mobilepay erhverv: 50304 

Du er tilmeldt når jeg har modtaget betaling via mobilepay. I kommentaren skriv gerne “ Yogaworkshop med gongbad & Event Dato”, og skriv gerne din email.

Afmelding skal ske senest 24 timer før eventen. Ved afmelding senere end 24 timer før, gives penge ikke retur.

Gongbad udføres af Ylenia, som vil lede dig igennem smukke toner, som stimulerer din krop og dit sind. Vibrationer fra gong har en stor effekt til at afhjælpe stress. Gong har været brugt i hudrede år i forbindelse med yoga og meditation. Effekten af yogapraksis bliver her forstærket til en let og fri  krop og et meditativt sind.