EVENTS

Her kan du se en oversigt over kommende events
Læs mere om de forskellige events og se hvornår de afholdes

Til et event med tema har du mulighed for fordybelse og mere koncentreret arbejde med eksempelvis Vanda Scaravelli’ s principper, de 5 tibitanere, gongbad, og saunagus. Disse events vil som oftest være af længere varighed og de har til formålat lade dig inspirere og fortrylle samtidig med at det efterlader en krop og et sine i balance.
Du kan desuden booke mig til private arrangementer som f.eks. fødselsdage, polterarbend, pigehygge eller lignende. Jeg skræddersyer gerne et program efter behov. Det gælder både større og mindre grupper, og yogaundervisningen kan kombineres med saunagus, chakra balance, massage og meditation m.m.

Private events

Events
Er i en flok gode venner og veninder, og ønsker i at lave en aktivitet kan jeg tilbyde yogaworkshops, der er formet efter jeres ønsker og behov. En event kan også kombineres med saunagus, hvis faciliteterne er til det.
Jeg kan tilbyde Hatha yoga inspireret af Vanda Scaravelli, Yinyasa flow yoga, meditation, åndedrætsøvelser, mindfulness og yoga Nidra.

Yogaworksop og Saunagus i et!

Yogaworkshop og saunagus i et lørdag d. 7/5 fra 10-13.15

Denne yogaworkshop kombineret med saunagus er en ren forkælelses for både krop og sjæl.

Workshoppen bygges op af en opvarmning, styrkende flow inspireret af Vanda Scaravelli, dybe forløsende stræk,  afsluttende med en liggende dyb afspændende Yoga nidra.

Derefter kan du nyde en lækker saunagus med sunde snacks, velvære og forkælelse.

Du vil opleve 3 runder af saunagus med rene æteriske olier, ansigtsolie og bodyscrub. Der vil være pause indimellem hvor du kan tage et koldt skyl under den kolde bruser og få noget koldt at drikke

Yogaflow med gongbad lørdag d. 21 Maj kl. 13.00-15.30 i Örogsund Fitness

 

Du inviteres til denne event bestående af et styrkende og forløsende yogaflow inspireret af Vanda Scaravelli. Her vil vi komme igennem hele kroppen på en blid, styrkende og forløsende måde. Vi laver blid opvarmning, stående styrkende flow med solhilsner og stående krigere, herefter dybe yin stillinger der forløser og beroliger.

Afsluttende vil du nyde et liggende gongbad i 45 minutter udført af skønne Ylenia Fiorini.

Gongbad er en klangoplevelse og betyder at du bades i fortryllende lydbølger. Gongens vibrationer finder vej til din krop og dit sind og balancerer dit nervesystem og bringer dig i den dybeste følelse af afslapning og tilfredshed.

Hvert gongbad er forskelligt og derfor en unik oplevelse. Ylenia Fiorini har meget erfaring, og hendes gongbad giver et aftryk der sidder mange dage i kroppen efterfølgende.

Tag en pause og forkæl dig selv ved at komme helt ned i tempo, mærk dig selv og oplev ro i både krop og sind.

 

 

 

Saunagus

Jeg tilbyder saunagus, der er tilrettelagt efter jeres ønsker. Jeg kan udføre saunagus, i jeres sauna eller nær jer, hvis saunaovnen er godkendt til det.
Har i ikke en sauna nær jer, kan jeg leje en sauna ved minimum 6 deltagere. Uanset jeres ønsker, ville det være mig en stor glæde at inspirere og forkæle jer.
Skriv eller ring til mig hvis du vil høre mere om personlig undervisning og skræddersyede events.

Saunagus for kvinder i Örogsund Fitness i Humlebæk

 

Igen har du muligheden for at opleve Saunagus for kvinder i Ör&sund Fitness, der vil indeholde 3 sessioner med forskellige temaer.

Datoerne er:

Onsdag d. 27/4 20-21.15

Forkælelses kvindegus med strejf af forår

 

Onsdag d. 18/5 kl.20-21.15

Hudstimmulerende og afstressende kvinde gus

 

Der tilbydes 3-sessioners aromaterapi Saunagus med 100 % ægte æteriske olier i de skønneste udrensende blandinger. Saunagusen efterfølges af en bodyscrub, der fjerner døde hudceller, og tilfører antioxidanter til huden, og efterlader den fornyet og blød.

Saunagus er en sanselig oplevelse der fremmer velvære, booster immunforsvar, og afstresser krop og sind

Under saunagusen serveres udrensende juice og sunde snacks.

Der er max. 7 pladser! Saunagus bliver afholdt med minimum 5 deltagere)

 

Saunagus events

Spørgsmål til events

Skriv hvis du har spørgsmål til events