HVEM ER JEG?

Jeg har mere end 12 års erfaring med yoga og 5 års erfaring som
privat underviser fra Danmark men også fra Kuala Lumpur i Malaysia

Yoga

Jeg har i de sidste 12 år dyrket yoga, og har gennem de sidste 5 år undervist som selvstændig i Danmark, men før det undervist i Kuala Lumpur i Malaysia, både privat og i yogacenteret Yogshakti.
Jeg er certificeret RYT 200, uddannet Hatha Yoga lærer ved Shilpa Ghatalia i Yogshakti i Kuala Lumpur, og blev registreret Yoga Alliance lærer i Marts 2014.
Udover det har jeg dyrket Sahaja Yoga Meditation i 2 år, hos Jasotha Kasillingam i Kuala Lumpur, og deltaget i workshops omhandlende: Mindfulness, Buteyko åndedræt, Ayurveda, Yin yoga med Sebastian Pucelle, og Vanda Scaravelli baseret yoga med Paddy McGrath og Diana Long.
Min rejse med yogaen og meditation i særdeleshed, har lært mig at give slip i både krop og sind. Med en daglig praksis har jeg oplevet mit liv og hverdag fra en hel anden side. Jeg har personligt opnået en bedre evne til at holde fokus, såvel som en dyb indre ro og et åbent hjerte.
Jeg føler at det er mit kald, at videregive min viden og erfaring til andre, i håbet om at de også vil opnå en bedre livskvalitet.
Jeg har selv erfaret hvor vigtigt det er, at have en lærer som er grundig, giver individuel vejledning og som er nærværende. Disse kvaliteter vægter jeg højt i min undervisning.
Min undervisningsform er baseret på Vanda Scaravelli’s principper, der bryder med dårlige vaner såsom forkerte arbejdsstillinger og uhensigtsmæssig brug af kroppen etc. Jeg arbejder udfra rygraden og friheden af denne . Intentionen med min yogaform er, at bringe al den frihed til kroppen, som den har brug for.
Jeg underviser gennem vinyasa yoga, hvor jeg benytter korte flydende programmer af asanas. Åndedrættet er i fokus, og forskellige åndedrætstekniker vil blive inddraget i undervisningen.
Jeg baserer den meditative del af timen på Yin yoga, der altid afsluttes med meditation eller dybdegående afspænding.
Jeg er for altid taknemmelig for min master og inspirator Shilpa Ghatalia, der åbnede mine øjne og sendte mig på denne vidunderlige rejse og læring i yogaens og meditationens tegn. Jeg har løbende kontakt til mine øvrige lærere: Sebastian Pucelle, Paddy McGrath, og Diane Long, som hjælper og inspirerer mig til at blive endnu bedre.

Nameste
Signe Borg

Massage

Jeg tilbyder hot stone massage med aromaterapi. Jeg blev uddannet Fysiurgisk og sportmassør på At Work skolen på Frederiksberg i 2017. Denne uddannelse har taget mig på en spændende rejse ind i spaverdenen, hvor jeg som spaterapeut har arbejdet forskellige steder gennem de sidste 5 år.
Jeg har en speciel forkærlighed for hot stone massage, idet jeg gennem en udstationering på 3 år i Malaysia jævnligt fik hot stone massage med stor virkning på min krop og mit sind.
Ydermere har jeg gennem mit arbejde som saunagusmester tilegnet mig stor viden om de æteriske oliers virkning på krop og sind.

Erfaring & Uddannelse

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM