RETREATS

Læs mere om de forskellige retreats og se hvornår de afholdes

Yogaretreats giver dig en mulighed for at opleve, sanse, lade dig inspirere og mest af alt genoplade dig selv og give dig selv en weekend med dig som hovedperson. Kursister vender ofte tilbage til dagligdagen med fornyet energi, fokus og ny inspiration. På et retreat med yogaananda.dk vil du blive stimuleret på alle dine
sanser, idet der er velsmagende vegetar mad, velduftende saunagus, yogasessioner der transformer, og meditationer med afstressende olier, og veludvalgte smukke lokationer med betagende omgivelser.

Møn

Yogaretreats på Møn med yoga, meditation, sauna og vandretur på del af camønoen samt fuld forplejning.

Dato for 2022:

8-10 april- Udsolgt

10-12 juni- 1 ledig plads

26-28 august- Udsolgt

23-25 september-få ledige pladser

Du inviteres til en fordybende, meditativ og sansende yogaweekend på smukke Møn, hvor vi blandt andet skal vandre på Camønoen, lave yin yoga, restorativ yoga og Vanda Scaravelli inspireret morgen yogaflow, spise sundt og nærende og sidst, men ikke mindst nyde saunagus med efterfølgende havdyp.

Vi skal bo på skønne Strandgården, beliggende tæt på Raabylille strand - en af Møns bedste strande. Vi har gården for os selv, med plads til 14 deltagere fordelt på enkelt og dobbelt værelser, spisesal, stort køkken, pejsestue og et dejligt smukt undervisningslokale.

Strandgården er desuden omgivet af en smuk have som går helt ned til stranden og havet.

Kommentarer fra deltagere ved sidste retreat på Møn:

"Drømmer mig tilbage til den mest fantastiske yogaweekend på Møn, med den bedste yogalærer. Signe planlægger og skaber det bedste retreat man kan ønske sig, med nærvær, hygge, vidunderlig mad og inspirerende yogaundervisning"

"Det mest  ultimative yoga retreat . Masser af skøn yoga, gus, havbad og den skønneste mad lavet af den mest omsorgsfulde og betænksomme yogalærer".

"Jeg kan helt klart anbefale yoga, sauna gus, gåtur på en del af Camønoen og super lækker mad. Jeg giver ***** tusind tak Signe".

"Jeg deltog i Møn retreat i April 2019. Sikken dejlig oplevelse. Yogalærer Signe, er et passioneret og varmt menneske, der udstråler ro. En weekend fyldt med afvekslende yoga, gåture, saunagus, dyp i det iskolde vand, søde kvinder og virkelig lækker mas. Jeg kan varm anbefale dette retreat."

Program & Priser

Tisvilde

Yogaretreat med saunagus og gongbad  i Tisvilde

6-8 maj 2022- udskudt

Du inviteres til en fordybende, meditativ og sansende yogaretreat i smukke naturskønne omgivelser i Tisvilde.

Her skal vi blandandet på stilhedsvandring langs stranden, lave yin yoga, Vanda Scaravelli inspireret hatha yoga, yoganidra, spise sundt og nærende og sidst, men ikke mindst opleve afstressende saunagus med efterfølgende havdyp.

Vi skal bo på skønne Stuebjerggård, beliggende tæt på Tisvilde strand - en af Danmarks bedste strande. På gården er der plads til 13 deltagere fordelt på enkelt værelser med fælles bade og toilet forhold på gangen, spiserum, stort køkken, og et dejligt smukt undervisningslokale.

Yogaananda.dk tager alle forholdsregler ifølge sundhedsstyrelsens restriktioner omhandlende Covid-19. Derfor holder vi stadig afstand, afspritter områder og overflader imellem yogapraksis og spisning.

Program & Priser

Skælskør

Skælskør

Yogaretreat på Villa fjordhøj i Skælskør

11-13 november 2022

Forkæl dig selv med et yogaretreat på kurstedet Villa Fjordhøj. Her stilhedsvandrer vi rundt om Noret, laver blid yin yoga, skønne morgenyogaflow, hatha yoga workshop inspireret af Vanda Scaravelli, nyder sauna med olier og med dyb i fjorden samt skønne gåture ved fjorden.

Du får en velfortjent pause til fred og fordybelse og vender tilbage til hverdagen med en styrket krop, og et afbalanceret sind. Udover en masse yoga består opholdet også af afslapning i skønne omgivelser, hvor der er mulighed for at booke skønne behandlinger via Villa fjordhøjs hjemmeside hos dygtige behandlere.

Villa fjordhøj er en lille kurejendom ved Skælskør fjord, hvor vi skal dyrke yoga i et tempel med udsigt ned over vandet. Sauna skal nydes  med udsigt udover fjorden, hvorfra man kan bade.

Kommentarer fra deltagere ved sidste retreat:

"Tusind tak for det skønneste retreat i magiske omgivelser. Din yoga og meditationer er balsam for sjælen. Måden at vi kommer hele kroppen igennem og går dybt med respekt for, hvor vi er, er ubeskrivelig dejlig.  Saunagus og havdyp sidder længe i kroppen og healer både fysisk og psykisk. Og dine ultra lækre hjemmelavede scrubs og olier/dufte i saunagus og sanseoplevelser er jeg kæmpe fan af. Af hjertet tak for denne aaah dejlig weekend i Skælskør"

"Jeg har lige været på en dejlig yogaweekend med Signe på Villafjordhøj i Skælskør. Et dejligt sted med en ny moderne yohaphal pg en sauna lige ned til fjorden. Signe's yoga var afvekslende og det var en fornøjelse at kunne slutte af med saunagus og dyp i fjorden. Kan anbefales på det varmeste"

 

Afbestillingsbetingelser:

Ved afbestilling op til en måned før retreatets start tilbageholdes depositum minus 15 % i administration. Mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding. Ved afmelding mindre end to uger før retreatets start betyder hele depositum går tabt.

Program & Priser

Spørgsmål til retreats

Skriv hvis du har spørgsmål til retreats